Suzanne van der Toorn - Scheenjes

Achtergrond
Ervaren intern begeleider en stafmedewerker 
Academisch geschoold (Onderwijswetenschappen)
Gecertificeerd leerkrachtcoach & innovatiedocent
Lesbevoegd (PABO)
VOG
Meest recente bijscholing: visible learning - kanjertraining -  ontwikkelperspectief - hoogbegaafdheid - communicatie 

Omschrijving
Allround inzetbaar, flexibel, effectief, zelfstandig, communicatief, sterk analytisch denkvermogen, out of the box, goedlachs, rechtvaardig en organisatorisch sterk

Werkgebied
Heel Nederland
(Woongebied Zuid Holland)

Reviews
"Wij hebben als intern begeleiders zeer prettig en intensief samengewerkt. Ik zie Suzanne als een zeer goede denker die theorie en praktijk goed aan elkaar kan verbinden. Suzanne ziet de grote lijnen en kan daarop effectief in- en uitzoomen. Daarnaast is ze integer, communicatief sterk en ontzettend creatief!"
- Jaimy Stuurman, IB'er -

"Suzanne is een conceptuele denker, maar kan ook aansluiten bij het hier en nu. Ze denkt in mogelijkheden en komt beloftes na. Ook is Suzanne communicatief sterk, enthousiast en fijn in de omgang. In het onderwijs komt haar ondernemende houding, haar harde werken en het gemak om met veranderingen om te gaan heel goed van pas."
-
Jeanine Barneveld, directeur -

Waarom zelfstandig?
Ik ambieer geen verticale groei en door op verschillende scholen kortdurend te werken vanuit mijn brede expertises, blijf ik mijzelf horizontaal ontwikkelen. Daarbij ervaar ik het als prettig om flexibel met mijn agenda om te gaan.
Waarom dan niet via een uitzendbureau?
In mijn ogen kunnen zzp’ers veel betekenen voor het onderwijs, maar de commerciele detachering maakt de inzet onnodig duur als extra schakel tussen vraag en aanbod.